Таг:, , , , , ,

НИКАКО не ги прскате вашите миленици со дезинфекциони средства – Топла вода и сапун се сосема доволни

Многумина овие денови прашуваат дали може да се заразат со корона вирус од своите домашни...

Кучињата и мачките не можат да го пренесат корона вирусот

Вашите домашни миленици се безбедни Кучињата и мачките не можат да го пренесат корона...