Чек дис аут
Search

Таг:, , , , ,

Психолог открива кои изрази не смеете да ги кажувате пред децата.

Експертите наведуваат колку термини користат родителите, не знаејќи дека им штетат на...

И тогаш кога најмалку се надеваш

Кога мислиш дека го слушаш гласот на разумот, веројатно престанало да чука срцето и рацете...