Таг:, , , , , , , , , , ,

Фотографии од најубавите влезови во Лондон кои изгледаат како од бајка!

Бела Фоксвел фотографира дел од убавините на Лондон низ кои луѓето само поминуваат –...

Правила за влез во Скопска дискотека! Прочитајте …

Правила за влез во Скопска дискотека: 1. Прво може да се каже дека имаат предност децата на...

Фото: Евтина струја секој ден од 22 до 07, сабота од 22 до понеделник до 07 …

Во еден влез во населбата Пролече со маркер им е напишано на станарите кога имаат ефтина...