Таг:, ,

Инстаграм не ги заборави корисниците на “Windows”

Кога станува збор за апликациите, корисниците на мобилните телефони со оперативниот систем...

Префрлете се на Windows 10 со време!

Компанијата „Microsoft“ ја прекинува поддршката за „Windows 7“ и „Windows 8“ на новите компјутери....

Корисниците воодушевени од новата опција на Скајп

Microsoft пред три дена ја лансираше опцијата Skype Translator, која е достапна за сите корисници на Windows...

ИЗМИСЛИЛ ЕДНА ОД НАЈПОПУЛАРНИТЕ ИГРИ, А НЕ ЗАРАБОТИЛ НИ ЦЕНТ

Solitaire за Windows е една од најпопуларните компјутерски игри на сите времиња. Играта наполни 25...