Таг:, , , , , ,

Поразителни факти: Океаните се загреваат со таква брзина како да фрлате пет атомски бомби секоја секунда во водата

Океаните ширум светот сега се загреваат со иста брзина како кога би се фрлиле пет атомски...

Зошто е препорачливо секојдневното истегнување?

Сите знаеме дека истегнувањето е еден од наједноставните методи за зголемување на...

Фитнес совети: Зошто е важно загревањето (ВИДЕО)

Загревањето се смета за многу важно бидејќи го подготвува телото за она што следува, т.е. за...

Прво добро загревање, а потоа трчање! (ВИДЕО)

Голем е ризикот да се повредите ако трчате без претходно да се загреете. Трчањето е многу...

5 работи кои треба да ги правите пред вежбање

Се е поголем бројот на луѓе кои стануваат физичка активност. Физичката активност е добра не...