Таг:, , ,

Ако го видите ова на часовникот, веднаш помислете си желба: Секој ден во ова време небото се отвора

Секој ден пресметајте кога е златна минута и за тие 60 секунди, замислете си искрена желба!...

Промени ги мислите – ќе го промениш и животот

„Промени ги своите мисли и твојот живот ќе се промени“ Ова е една од најдобрите мудрости...

Како да го добиете она што го посакувате?

Ова уверение е засновано врз идејата дека луѓето и нивните мисли се создадени од чиста...