Таг:, , , , , , , ,

Овој кит убиец научил да зборува: Орка од Франција почнала да го присвојува човечкиот говор (ВИДЕО)

Китот убиец Вики од францускиот морски парк научил да говори. Оваа орка, инаку најголемиот...

Ова се најлошите лозинки за изминатата година. Дали е и вашата меѓу нив?

Втора година по ред, најлоша лозинка е 123456, а на второ место се наоѓа „password“. Нова на листата...

Научниците откриваат: Ова се трите начини како да ве запаметат луѓето

Велат дека првиот впечаток кој го добиваме за некоја личност трае долго, па ако е така што...

ХОРОСКОП ОД ТРИ ЗБОРОВИ: НАЈКРАТОК И НАЈТОЧЕН!

Ова веројатно е најкраткиот хороскоп кој некаде ќе го најдете, а можеби и најточен. Овен...

5 мали зборови и фрази кои ќе ви го трансформираат животот

Многу е важен односот кој го имаме со другите луѓе, но и со самите себе, а тој пред се, се гради...

Реченици кои секоја дама со самодоверба без проблем ќе ги каже

Ако треба да дефинираме со зборови како изгледа кул дама тогаш би кажале дека таа е...

КOГA ПЛAЧЕШ, СИ ЗБOРУВAШ СAМ СO СЕБЕ

Кoгa сoлзите нaвирaaт, кaжaните збoрoви и пoминaтите мoменти се вртaт вo глaвa. Плaчеш тoлку силнo,...

Можеби некогаш ќе разбереш зошто секое утро знам дека ноќта врнело

Можеби некогаш ќе разбереш зошто сум плачела без зборови. Можеби некогаш ќе дознаеш колку...

ТИШИНАТА УБАВО БОЛИ

                                                                                                             ...

Овие зборови не може да се преведат на ниту еден јазик

И покрај зголемувањето на глобализацијата и брзото учење на странски јазици сепак постојат...

Зборови кои можат да ја уништат врската

Некои коментари изговорени во афект можат брзо да отидат во заборав, но некои зборови можат...