Таг:, , , , , ,

Најевтино во животот е кога сам ќе си платиш!

Можат да ми го направат патот со трња. Можат да не престанат да ме плукаат, да фрлаат по мене...

Цицерон – додека дишам, се надевам!

Марко Тулиј Цицерон бил римски политичар, адвокат и филозоф. Потекнувал од богато семејство....

Секоја жена во август треба да ја набави оваа билка: Привлекува љубов пари, а штити од зло

Се носи во џеб или паричник за привлекување на богатство, а се додава во гелот за туширање за...

Мамо, што е тоа војна?

Мамо, што е тоа војна? -Ништо сине, далеку е тоа од нас. Бев многу малечка кога прв пат го...

Тоа што ќе го видите прво на оваа слика може да предвиди колку сте добри или злобни во вашата душа

Без многу размислување, погледнете ја оваа слика и фокусирајте се на првото нешто што вашите...