Таг:, , ,

Погледнете ги раскошните венчаници од новата колекција за Зухаир Мурад

Либанскиот дизајнер Зухаир Мурад по кој знае кој пат докажа дека е единствен кога станува...

Фантазија преточена во реалност – Невестинската колекција на Zuhair Murad за есен 2018

Либанскиот дизајнер на високата мода Zuhair Murad ја претстави колекцијата венчаници за...

Zuhair Murad 2017: Блескава колекција која го одзема здивот

Не постои некој кој останал рамнодушен на креациите на либанскиот моден дизајнер Zuhair Murad. Во...