Категории

Тамара со феноменална изведба на „Proud“ во финалната вечер на Евровизија

Започна финалната вечер од 64. издание на Евровизија во главниот град на Израел, Тел Авив. Нашата претставничка Тамара Тодевска настапи под редниот број 8 со моќна изведба на песната „Proud“.

Погледнете како звучеше вечерва: