ВИДЕО: Млади македонски танчери покажаа што е вистински талент

dancemak

Кореографијата е направена од Бенџамин Џафери, а видеото е режирано од Џафери и Ведран Манев

Во Македонија навистина има талентирана младина, а момците и девојките кои се дел од видеото се доказ за тоа.

Погледнете го нивниот танц и уживајте во изведбата.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=D4PAhQ9qpRQ[/tube]
Коментари

коментари