Танчерите од „Eat The Beat“ од Скопје се Светски Шампиони во Латино Шоу

Танчерите од „Eat The Beat“ од Скопје,  ја освоија титулата Светски Шампиони во детска категорија на Светското Првенство во Латино и Синхро кое се одржа во Сараево, БиХ.

Покрај титулата светски шампиони во Латино Шоу категорија деца, тие освоија уште две значителни награди: трето место, бронзен медал во Синхро Денс, детска категорија и четврто место, во Латино Шоy, возрасна категорија – најмасовната и најсилна конкуренција во оваа танц дисциплина.
Коментари

[fbcomments]