Категории

Татко генијалец измислил 3Д принтер на бетон за на синот да му направи замок

Бидејќи немале дрво во дворот за на синот да му направи куќичка на дрво, Андреј Руденко го вклучил мозокот и направил огромен 3Д печатач кој прска бетон наместо пластика, како обичните 3Д печатачи.
Нареден чекор на информатичарот – иноватор е со неговиот 3Д принтер да си изгради куќа во која ќе живее.