Категории

Татко ја сликал својата ќерка секоја недела, цели 14 години. Резултатите се неверојатни!

Еден татко од Холандија решил да ја фотографира својата ќерка секоја недела откако се родила, создавајќи прекрасно видео со сите нејзини „трансформации“ од раѓање до 14-годишна возраст.

Погледнете го прекрасното видео.

Прегледи:
176
Објавено на:
26.11.2021