Татко и ќерка создадоа незаборавна авантура

Родителите обожаваат да ги фотографираат своите деца додека се малечки за подоцна кога ќе пораснат да имаат спомен од најубавиот период од животот, на кој тие не се сеќаваат.

Knittin with my kitten ???!! #mygrannysgotabiggerbeardthanyours #gimmethatyarnrightmeow #babywhiskers #love

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

Семејните албуми најчесто се исполнети со фотографии на кои дечињата се бањаат, спијат, пејат или ја играат својата омилена игра.

On which day do monsters eat people? Chewsday. ??? #imgoingtoneedmoretylenolpm #everyhatneedsapompom #monsterforlife

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

Но, 36-годишниот Шолом Бер Соломон е креативен татко, кој одлучил фото-албумот од детството на неговото дете да го направи во поинакво издание.

Тој обожава да прави фотосесии со неговата ќеркичка Зои. За таа цел, тој постојано се маскира со неа, за да ги направи фотографиите кои ги замислил.

Not Bee-Having ???!! #rethinkcareerday #sweetbabylikehoney #mellisophobia

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

Погледнете ги нивните фотографии, кои од срце ќе ве насмеат.

Feeding time at the zoo ???!! #potassiumlife #monkeyseemonkeyeat #nopoopforaweek

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

Jaws 4: ‘guess she’s teething’ ????!! #greatwhitebaby #davidhasselwho #beardedbaywatch

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

Catch of the day ????!! #babynomnom #berloveshissalmon #goinginforseconds

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

 

Be fruitful and multiply..they said ????!! #marthastewartlife #blossomingbaby #instadad #lifeofdad

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on

 

My love for you is perm-anent ???!!! #pamperedinpampers #beardisnext #baldmenlovewigs #gisou

A post shared by Sholom Ber Solomon (@sbsolly) on
Коментари

[fbcomments]