Татко од Сирија ја научил својата ќерка да се смее секогаш кога ќе падне бомба (ВИДЕО)

Понекогаш родителите се подготвени да направат сѐ за да ги заштитат своите деца од траумите претворајќи им ја суровата вистина во игра. Токму затоа, овој татко од Сирија пронашол начин неговата 4-годишна ќерка да не се плаши од бомбите кои паѓаат во градот Идлиб на турската граница со Сирија. Секогаш кога ќе падне бомба, двајцата се смеат, како да се работи за игра.

 
Коментари

[fbcomments]