Категории

Татко прави урнебесни фотосесии во костими со своите ќерки

Пред пет години, татко по име Шолом Бер Соломон стана хит со урнебесните фотографии што ги прави со својата ќерка. Во „откачените“ фотосесии сега ја вклучуваат и помалата сестра којашто е родена во 2019та година.

Тие се облекуваат во најразлични костими, се забавуваат до максимум, а врската меѓу нив зајакнува се повеќе. Погледнете дел од овие „луди“ и преслатки фотографии: