Татковците се облекоа како принцези како подршка за нивните ќерки

Што се прават татковците за нивните ќерки да бидат среќни? 

Оваа слика која била споделена од taratorial објаснува како оваа мала принцеза и нејзинот татко одат во Disney Worlds, а секако на малата принцеза и требало друштво па затоа таткото се облекол соодветно.

 Calicutie66

Таткото сирена не е единствениот кој ја усреќува својата ќерка, такви ги има многу, а се за бескрајни пофалби:
 statix138

 Wabbeyo

 JunJonddre

 Tom Burns

paper_liger

Jesse Nagy
Коментари

коментари