„Те сакам“ – Хороскопски знаци од кои тешко дека ќе го слушнете овој збор

Тие не умеат да го изговорат тоа

„Те сакам“ – едноставна и кратка реченица, но многу моќна. Не можеме сите лесно да ја изговориме, но сите посакуваме да ја слушнеме. Во продолжение ви откриваме што зборува астрологијата кога се во прашање хороскопските знаци и пренесување на чувствата преку зборови.

1.Близнаци
На овој знак му треба многу време да се впушти во нова врска, а особено отворено и спонтано да ги искажува своите чувства. Многу се љубопитни и често размислуваат за тоа дали постои некој подобар за нив и затоа тешко влегуваат во сериозни врски. Близнаците „те сакам“ ќе кажам дури кога ќе сфатат дека личноста е онаа вистинската и кога ќе се сигурни дека нивната врска оди кон вистинскиот пат.

2.Девица
Припадниците на овој хороскопски знак во себе носат вродена потреба за се да биде совршено, вклучувајќи ги и врските. Девиците се перфекционисти и секогаш ги преиспитуваат своите чувства. Ако осетат дека нешто не е во ред во врската, тогаш ќе се воздржат од искажувањето на љубов се додека не мислат дека се биде онака како што замислуваат.

3.Шкорпија
Шкорпионите не сакаат промени и преферираат долги врски. За нив дефинитивно вреди правило дека покрај партнерот мораат да останат и во добро и во зло. Меѓутоа, иако се предадени на љубовната врска од самиот почеток, ќе кажат „те сакам“ дури кога ќе бидат 100% сигурни дека нивната врска е сериозна и цврста, затоа што не сакаат предвреме да покажуваат ранливости и да бидат повредени.
Коментари

[fbcomments]