Категории

Техники за син или ќерка кои досега не сте ги знаеле !

Поголемиот број на родители, на прашањето што би сакале да добијат, машко, или женско дете, одговараат дека сакаат детето да биде здраво – и тоа е најважно. Никој нема да признае дека сакале девојка, ама сепак добила синче, и обратно. Сепак, има техника кои може да ја зголеми шансата за ќерка, или син.

За родителите кои сакаат момче.

Техниката за машко дете започнува од позата. Ќе добиете син ако и двајцата доживеете оргазам, на пример, во кучешка поза. Бебето ќе биде машко ако мажот има голем број на сперматозоиди. Причина за тоа е што спермата не е толку “силна“ како женската ејакулација, па што повеќе сперматозоиди има мажот, поголеми се шансите за момче. Да се избегнува секс пред овулација, намалку еден недела, исто така, ги зголемува шансите за момче. Битно е и што јадете. Паровите кои почесто јадат месо, риба, овошје и зеленчук, а избегнуваат млеко и млечни производи, имаа поголема шанса да имаат машко дете.

За родителите кои сакаат девојка.

За розова детска соба, потребно е да имате секс само неколку денови пред овулација. Ултразвукот ќе покаже девојче, ако мажот доживеал оргазам пред жената. Обожавателите на млеко, млечни преозводи, како сирење, павлака, или јогурт – ќе имаат ќерка. Всушност, млекото ја менува pH киселоста  што поволно делува врз женските, а неповолно на машката сперма.

Прегледи:
413
Ознаки:
· · ·
Објавено на:
29.01.2016