Тетоважи инспирирани од хороскопските знаци

Често на луѓето инспирација за тетоважи им се нивните хороскопски знаци, а тоа е пред се заради фактот што ѕвездите диктираат значаен дел од нас, нашиот карактер и нашиот живот. Па затоа многумина се одлучуваат знакот под кој се родени да ги исцртаат на своето тело, дали во црно бела верзија или во боја, текст или симбол, минимална или голема, ги има многу, а изгледаат одлично.

 

ВОДОЛИЈА

РАК

БЛИЗНАЦИ

ОВЕН
Коментари

коментари