Тетоважи инспирирани од величествената убавина на архитектура

Добрата архитектура ја дава душата на местата и градовите, а се почесто станува инспирација за тетоважи на луѓето.

Некои се реалистични, а некои на својата кожа цртаат елементи од познати места и архитектонски убавици. Ова се едни од најубавите тетоважи инспирирани од архитектура.

Овие дела можеби ќе ве инспирираат и вам да обележите некое патување, некое место, некој објект кој има посебно значење за вас. Се чини дека готскиот стил е популарен избор, но кој е вашиот?

  
Коментари

[fbcomments]