Ти си светлина поради својата темнина – Лошите мигови те обликуваат

Можеби некогаш ќе стане полошо, но знај дека потоа те очекуваат многу убави нешта, се поминува, секогаш поминува. 

Во твојот живот ќе има лоши денови, можеби недели а понекогаш и лоши месеци. Номораш да разбереш дека среќата доаѓа во бранови и океанот никогаш не бил потполно мирен. Ти правиш напредок и треба да бидеш горд на себеси поради својата сила и издржливост.

Можеби некогаш ќе стане полошо, но знај дека потоа те очекуваат многу убави нешта, се поминува, секогаш поминува.
Твоето растење не е дефинирано од лошите случки и лошите денови. Ти си светлина поради својата темнина, ти знаеш како да светиш уште посилно.

Не брзај, и колку време да ти е потребно искористи го. Се е привремено, мрачните времиња ќе поминат. Знај дека иднината ти носи многу убави нешта.
Коментари

[fbcomments]