Категории

Ти си светлина поради твојата темнина – Се е привремено, ќе поминат и најмрачните времиња

Сепак ќе имате лоши денови, можеби недели, и во најлош случај ќе имате неколку лоши месеци. но мора да разберете дека среќата доаѓа во бранови и никогаш немало океан целосно замрзнат. напредувате и затоа морате да бидете горди на вашата сила и упорност.

Може да се влоши, но треба да веруваш дека, на крајот, ќе се подобри – тоа секогаш се случува. Вашиот раст не е дефиниран од вашите лоши денови, вие не сте дефинирани од вашите лоши денови. Вие сте светлина и поради вашата темнина, знаете да блеснете уште посветло. Одвојте цело време што ви е потребно за да се стремите од местото каде што сте сега. Се е привремено и ќе поминат дури и најмрачните времиња.Ќе бидеш добро, запомни го тоа.

Прегледи:
64
Објавено на:
13.08.2021