Категории

Ти вредиш – Сè заговара да се грижи и да те сака

Универзумот ве сака. Вие сте сакана душа. Вие сте сакани од универзумот, од луѓето кои се грижат за вас и од вашето тело. Сè заговара да се грижи и да те сака.

Вашата љубезност создава топлина во нечие срце. Вашето искрено срце го прави овој свет подобро место за живеење. Вашиот чин на љубов спасил нечиј живот во еден момент од вашиот живот. Никогаш не помислувајте дека сте безвредни. Не верувајте во сè што вашиот ум ве убедува. Вистината е, вие сте скапоцени.Не дозволувајте никој да ве убеди во спротивното!

Прегледи:
76
Објавено на:
08.07.2021