Тијана Дапчевиќ ја испеа „Proud“ на Беовизија! (ВИДЕО)

Овој викенд се одржа Беовизија, а Тијана Дапчевиќ за таа прилика настапи со евровизиската песна на Тамара Тодевска, „Proud“. 


Нејзината изведба предизвика воодушевување кај присутните, а Тијана изгледаше прекрасно во шарен костум и перика.

Погледнете го нејзиниот настап:
Коментари

[fbcomments]