Категории

Тимот на Anti Aging Center by Promoitalia продолжува со усовршување на своите техники на обуки во Милано!

Тимот на Anti Aging Center by Promoitalia присуствуваше на обуки во Милано со цел да ги усоврши и надополни своите техники во сферата на естетската медицина, врвната естетска дерматологија и козметологијата.

Професионалците кои се дел од Anti Aging Center by Promoitalia како искусни и докажани лидери во својата сфера свесни се за важноста на континуираното учење нови вештини и техники, па поради тоа секогаш ги изненадуваат своите клиенти со најнови методи и третмани.

Многу задоволни и збогатени со нови знаења се вратија од обуките во Милано, подготвени да го дадат најдоброто за вас!