Тимот на „Медена земја“ ќе биде награден со 3 милиони денари од Владата

По големиот успех на „Медена земја“ со двете номинации на Оскарите, Владата одлучи да ја награди екипата која стои зад документарниот филм издвојувајќи 3 милиони денари за тимот.

Веста ја објави Нина Ангеловска, министерката за финансии:
Коментари

[fbcomments]