Категории

Тинејџерка создава вистинска уметност преку фризури кои наликуваат на плетки од нашите баби

Се започна со полесни фризури и наскоро прерасна во вистинска страст.

Милена Дикман е 17-годишна самоука фризерка. Доби голема експлозија на инспирација, а нејзината коса, без разлика дали е руса или бринета, ѓумбир или нешто слично, е прекрасно платно на кое создава волшебни дезени. Фризурите што таа ги прави да личат на плетените работи на нашите баби.

 

Прегледи:
510
Објавено на:
13.09.2021