Тренд обувките „ТОМS“ го освојуваат светот!

Познатите „ТОМS“ се вистински хит за престојното лето! Симпатични, едноставни, со интересен дизајн, а пред се мнооогу удобни! Може да ги носите на кафе, на прошетка, на работа, па дури и во некоја скопска дискотека (ама само таму каде што штикла од 15цм не е главен репер за мода).

Популарниот Lenny Krawitz  се јавува во улога на дизајнер на овие обувки. Krawitz објаснува дека моделот на чевли навистина му се допаднал, затоа што го потсетувал на обувките што неговата мајка ги носела во седумдесетите години на минатиот век, а за нив понудил повеќе различни дизајнерски шеми.

 

 
Коментари

коментари