Одлични за домашна атмосфера: Топ 10 најдобри божиќни филмови

Без обзир на тоа колку години имате, за време на божиќните празници сите се враќаме во детството, најубавиот период од животот на секој човек. Уживајте во новогодишните и божиќните празници и филмовите кои сигурно ќе ви разбудат убави спомени од детството.

„Чудо на 34. улица“ (Miracle on 34th Street)

„Сам дома“ (Home Alone)

„Џуџе“ (Elf)

„Полар Експрес“ (The Polar Express)

„Всушност љубов“ (Love Actually)

„Како Гринч го украде Божиќ“ (How the Grinch Stole Christmas)

„Кошмар пред Божиќ“ (The Nightmare Before Christmas)

„Божиќен одмор“ (Christmas Vacation)

„Лошиот Дедо Мраз“ (Bad Santa)

„Гремлини“ (Gremlins)
Коментари

[fbcomments]