Топ 3 ранци кои ќе ја обележат оваа зима (ФОТО)

Освен што ќе одиграат една од клучните улоги во модните додатоци во нашите секојдневни комбинации, торбата е истовремено детал во кој мора да се пронајде место за сите оние есенцијални работи – од мобилен телефон, паричник и клучеви до планери и неколку мејк ап фаворити.

Веќе неколку сезони, најпрактично решение за дневните торби наоѓаме всушност во ранците.

Ова се 3 модели на ранци кои можете да ги искомбинирате во секоја комбинација:

#1

#2

#3
Коментари

коментари