Топ 5 трендови на очила за сонце за оваа сезона: Кои ќе ги изберете? (Фото)

Оваа година трендовите за очила за сонце се навистина различни и смели. Затоа сме сигурни дека меѓу најпосакуваните модели на сезоната, секој од вас лесно ќе најде барем еден по свој вкус, и секои од овие очила за сонце ќе ви помогнат оваа пролет да го подобрите вашиот стил:

Минијатурни

Во облик на срце

 

Со стакла во боја

Ретро мачкести

Со необични детали
Коментари

[fbcomments]