Трансформација со шминка: Фотографии од невести пред и по невестинската шминка!

Косовскиот шминкер Arber Bytyqi создава неверојатни трансформации користејќи го својот талент за шминкање за посебниот ден на секоја жена – нејзината свадба.

Додека некои преферираат природен изглед, ненападна шминка и фризура, Арбер создава гламурозни изгледи за на црвениот килим, претворајќи ги жените во вистински диви.
Коментари

коментари