Тренд бои за есенски маникир

Ви ги издвојуваме боите на лакови кои оваа есен морате да ги испробате.

Есента ни донесува ниски температури но и многу нови трендови кај маникирот. Доколку ве интересира кои бои на лакови ќе се носат оваа студена сезона, ние ви откриваме во продолжение..
Коментари

[fbcomments]