Категории

Тренд фризури за коса со средна должина! (ФОТО)

Косата со средна должина е најдобар избор за оние дами кои сакаат да играат на сигурно. Долгата коса бара значително внимание и може да биде навистина комплицирана за одржување, додека кратката коса за некои дами не е прв избор, па најчесто избираат средна должина. Ви презентираме неколку супер начини на стилизирање на косата со средна должина кои ќе го освежат вашиот изглед.