Категории

Тренд комбинации со фармерки – Како ќе ги носиме оваа есен

Фармерките се безвременско модно парче кое го носиме преку целата година без оглед на годишното време. Што ни донесуваат најновите есенски трендови во начинот на стилизирање на ова омилено модно парче?

Сигурни сме дека не постои девојка која не поседува барем еден пар фармерки во својот плакар. Фармерките се едно од оние модни парчиња кои никогаш не излегуваат од мода и се секогаш „сигурен“ избор кога не знаете што да облечете. Од сезона во сезона ни пристигнуваат различни модели и кроеви. Еве што ни донесува оваа есен, како ќе ги комбинираме фармерките и кој стилови ќе ги носиме.