Кул начини како да го стилизирате коњското опавче

Долгото коњско опавче е една од наједноставните и најбрзи фризури за правење која никогаш не излегува од мода.

Со цел таа да не изгледа досадно и секојдневно ви споделуваме неколку начини на стилизирање кои ќе го направат нејзиниот изглед по кул и елегантен. Доколку оваа празнична сезона сакате да се држите до класичното и женственото, оваа фризура е вистинската за вас.
Коментари

[fbcomments]