Категории

Трендот на рекреирање на стари семејни фотографии не прекинува!

Годините поминуваат и изгледаме поинаку со секоја нова, но сите ние имаме дел од нашето дете останато во нас.

Трендот на рекреирање на стари семејни фотографии е еден од најинтересните трендови. Некои луѓе ги одглумуваат истите „сцени“, некои носат дури и слична облека, а некои се сликаат себеси, личејќи на нивен предок од пред многу години.

Кој и да е случајот, овие слики се секогаш интересни за гледање, и по малку носталгични. Погледнете ги овие рекреирани фотографии од луѓе низ светот, разгледајте низ вашите албуми и можеби ќе се инспирирате да рекреирате некоја фотографија и вие со вашите најблиски!

По 90 години, овие тројца браќа се фотографирале на истата фарма и на истата клупа.
My Grandpa’s Three Surviving Brothers Coming Together 90 Years Later On The Same Farm, With The Same Exact Bench

Популарен пар од фотографиите на Вудсток – 48 часа откако се запознале и 50 години откако се запознале.
Couple At Woodstock 48 Hours After They Met And 50 Years Later

Пред и по 23 години.
Recreated My Mom’s Favorite Photo Of Us For Mother’s Day

1967 – 2019 – Истиот пар, истиот мотор.
1967-2019: Same Bike, Same Couple

Внук и дедо на факултет за Медицина, 70 години разлика помеѓу сликите, но двајцата ендакво ненаспани :)
Me And My Grandpa In Medical School 70 Years Apart (Equally Sleep Deprived)

38 години разлика помеѓу овие две фотографии. Татко и син!
My Dad And I 38 Years Apart, Thought I Should Post It Here

Овие две сестри ја рекреирале нивната прва фотографија заедно. Едната сестра е сега брат!
My Sister And I Recreated Our First Picture Together

На свадбата од сестрата, овие двајца брат и сестра рекреирале една смешна фотографија од детството.
My Sister Got Married Over The Weekend, So We Recreated This Gem From Our Childhood

2006 – 2019. Таткото е се’ уште пилот, но сега има придружник!
Father And Daughter 13 Years Later. 2006 vs. 2019

1985 – 2020. Семејство „фармерка“ :)
My Sisters And I Recreated A Classic Family Photo From 1985

1985 – 2019 – татко и син.
My Dad And I Recreated A Tender Moment 34 Years Later. 1985 vs. 2019

Истата свадбена облека по 60 години.
Same Wedding Outfits 60 Years Later

Дедо и внук фотографирани на исто место во Токио, 73 години разлика помеѓу фотографиите
My Grandfather And I In Tokyo, 73 Years Apart

 

Прегледи:
436
Категории:
Фотографија
Објавено на:
28.09.2020