Категории

Трендот од 90тите кој се враќа на голема врата

Сите ги паметиме 90-тите по многу различни трендови, а гледајќи наназад во споредба со ова време се беше така чудно иако многу трендови се повторија.

anna-kendrick-crimped-hair-800

Кога станува збор за косата ги памтиме премените во разни бои, шнолите – пеперутрки, а неизбежните преси.

Скоро невозможно беше да видите девојка без некоја од овие фризури, а особено пресите за прекршен изглед на косата ги имаше на секој чекор, па затоа беше и многу застапена и тренди фризура.

Неодамна започна повторно да се враќа овој тренд, многу ѕвезди се забележани со овие фризури со што може да бидеме сигурни дека наскоро ќе биде што се поприсутен.

  ariana-crimped-600x600 bella-crimped-600x600 gigi-crimped-600x600 kendall-crimped-600x600 kylie-crimped-600x600 shay-crimped-600x600