Категории

Трендови на машки очила за сонце лето 2016

Ова лето кај трендовите на машките очила за сонце преовладуваат моделите со остри форми, назначените рамки со златни или сребрени детали и леќите во темни маслинести,тегет и сиви бои.. Исто така во игра се сеуште познатите „авијатичарки“, класичните реј бан и ленонките.

   metal-sunglasses-for-men-2016

 

Прегледи:
255
Категории:
Убавина и мода
Објавено на:
29.06.2016