Категории

Трендови на накит за зима 2020/2021 – Екцентричност, кристали и впечатливи бои

Што не очекува оваа зима кога се во прашање модните додатоци

Летото сеуште трае, но секогаш сме љубопитни што ново ќе донесе новата сезона кога е во прашање модата и стилот. Особено аксесоарите секогаш будат доза на интерес бидејќи секоја сезона не очекува нешто ново какво досега не сме носеле.
Оваа зима ни претстојат доста впечатливи модели на накит во кои ќе доминира екцентрични парчиња со гломазни величини украсени со скапоцени камења во неколку бои.
Ви ги споделуваме најпопуларните модели на ланчиња, обетки и белезици кои оваа студена сезона ќе обожаваме да ги комбинираме со популарните парчиња гардероба.