Три реченици со кои ќе го освоите секој маж! Проверено!

Не е важно дали се обидувате да го натерате да ве покани на состанок или веќе сте на почетокот на романсата, овие три реченици ќе ви помогнат потполно да го освоите.

Купив храна за вечерашниот натпревар, јас готвам!

Освен што ќе ги покажете своите готвачки способности, ќе му покажете и дека не ви е проблем да го погледнете натпреварот за кој зборува со денови. Секако, ова би било во ред само доколку планирал сам да го погледне, без да го наговорите да ја откаже средбата со другарите.

Разговорите со тебе ми се омилениот дел од денот

Со оваа реченица ќе му докажете колку навистина ви е интересен, но и ќе откриете каква хемија се раѓа помеѓу вас.

Одвај чекам да го погледнам новиот Супермен/Невозможна мисија/Брзи и бесни

Прекрасно, му докажавте дека не сте една од оние девојки кои гледаат само романтични комедии, а откако малку го набљудувавте на социјалните мрежи, дознавте и кој филм сака да го погледне. Очекувајте ја најсреќната покана за во кино досега!
Коментари

[fbcomments]