Трик со карти: Две заљубени карти

За сите љубители на трикови со карти, ќе ви покажеме трик со две означени карти кои претставуваат заљубен пар. Внимателно гледајте го видеото и дознајте како се изведува овој трик и пишете ни во коментари дали ви успеал. :-)

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Ia1muODyevw[/tube]

 
Коментари

коментари