Категории

Трик за подобар секс !

Многу парови не зборуваат за сексот, дури и кога се заедно неколку години ! Тоа не е добро, ама е разумно, бидејќи овој вид на разговор бара да го претставиме својот најинтимен дел на партнерот. Така, сексот може да стане и рутина во која не уживате! Можно е, сепак, да се избегне тој момент. Др. Кристен Марк објаснува дека доколку имате некоја омилена поза или идеја во врска со сексот а не знаете – односно не ви е пријатно да ја споделите со својот партнер, тој ви дава идеја. Кажете му на својот партнер дека сте сонувале сон, и во сонот тој ви прави ….    Така ќе ја избегнете непријатноста а идејата ќе биде споделена без никаков срам.

Прегледи:
607
Ознаки:
· ·
Објавено на:
02.01.2016