Категории

Трикови за побрзо ладење на вжештениот автомобил!

Со доаѓањето на летните температури на многумина и паѓа тешко кога ќе помислат дека треба да седнат во автомобилот кој неколку часа бил паркиран на сонце.

Иако поголемиот дел од автомобилите во денешно време имаат клима уред, дури и на него му се потребни неколку минути за да ја спушти температурата барем до некое подносливо ниво.

Но, што да правите до тогаш, ако немате време за чекање? Интернетот секако има одговор и на ова прашање, а триковите кои ги нуди се многу едноставни.

Погледнете го видеото и уживајте во летните топли денови дури и во вашиот автомобил!

Прегледи:
209
Објавено на:
03.07.2016