Категории

Трите хороскопски знаци со натприродни способности- проверете дали сте меѓу нив

Овие знаци во Зодијакот под влијание на своите планети добиле одредени карактеристики, кои за другите може да бидат во извесна мера неприфатливи или, во најмала рака, несфатливи.

 

Водолија

Не го разбирате тој јазик на иднината? И не трудете се. Залудно е. Водолијата има сериозни визии за кои дури по извесно време може да се покаже и дека се навистина реални и остварливи, но дури за неколку децении. Овој знак има високи умствени капацитети. Не би било лошо во вашиот бележник да меморирате некои од нивните идеи, а ако успеете и да ги одгонетнете еве ви шанса да дојдете и до вашето „дрво на кое растат пари“, бидејќи Водолијата тежнее кон тоа да биде сфатена и материјалните нешта не ја интересираат.

Риби

Иако важат за најемотивен знак, Рибите се, во суштина, многу нестабилни. Сепак, нивните визии за иднината се речиси секогаш непогрешливо точни. Тие имаат визионерски и претскажувачки способности. Погледнете ги припадниците на овој знак во очи, и ако нивните очи не се исклучително светли, тогаш мора да се сосема чудни. Бидете сигурни дека нивната интуиција е до тие мери развиена, дека дури и со најубедливите лаги не можете да ги излажете или доведете во заблуда.

Јарец

Овој знак е како санта мраз. Несфатлив е за своето опкружување поради отсуството на реакции и својот имунитет дури и на најдраматичните животни сцени и околности. Главно, луѓето остануваат изненадени од нивниот студен однос. Од друга страна, и покрај сè, постојат луѓе кои што многу ги сакаат. И тоа е тоа што е навистина збунувачки. Значи, за да се сфати што точно чувствува еден Јарец, треба да се имаат натприродни способности.

Прегледи:
390
Ознаки:
· ·
Објавено на:
13.06.2017