Категории

Цел живот ги фрлавте картоните од јајцата, а немавте поим дека од нив се прави ова!(видео)

Голем број од нас ги фрлаат картоните од јајца не размислувајќи дека тие може да се искористат и за некои други работи. Картоните од јајцата лесно може да се рециклираат, но зошто наместо тоа не направите нешто покорисно од нив?

Еве еден предлог кој нас не воодушеви!

Погледнете го видеото …

Recycling egg cartons by trollingstones