Цел живот погрешно го употребуваме рендето: Кога ќе го видите овој трик, сигурно ќе го применувате

Еден корисник на Твитер нашол совршен начин да не прави неред во кујната додека го ренда сирењето, а многумина се сложиле дека ова е одличен трик за кој не се сетиле претходно.

Наместо да го поставите рендето над чинијата, ставете го во легната положба и почнете со рендање. На крај само префрлете го сирењето во чинијата и нема неред.

 
Коментари

[fbcomments]