Боја на сенф

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Pereira | Lovely Pepa (@alexandrapereira) on


Одлична е за освежување на еднобојниот стајлинг особено во студените месеци. Поради своите специфични нијанси, на зимските денови им дава есенски изглед.